- Su absorbsiyonu yüksek olduğu için fazla ürün elde edilir; randımanı yüksektir.
- Yoğrulma esnasında kolay kıvama gelir.
- Yırtılma yapmadan kolay açılma sağlar.
- Son üründe istenilen tat ve görünümü elde etmenize yardımcı olur.
- Ürünlerde kısa sürede kuruma yapmaz; bayatlamayı geciktirir.
Net: | 50 Kg |
Ambalaj: | POLİPROPİLEN ÇUVAL |
İçindekiler: | Antioksidan, Buğday Unu |
Kullanım alanı: | Tüm fırın tiplerinde üretilecek pide ve pide ekmek çeşitleri, lahmacun ve kır pidesi çeşitlerinin imalatı için uygundur. |
Kül Miktarı: | Max % 0,65 |
Protein Miktarı : | Min % 10,5 |
Rutubet Miktarı : | Max % 14,5 |
Ambalaj Çeşitleri : | 50 Kg |
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ | 100 GR İÇİN | 100 GR için RA* |
Enerji (kcal/kj) | 346/1448 | %17 |
Yağ (g) | 1,1 | %2 |
Doymuş yağ (g) | 0,3 | %1 |
Karbonhidrat (g) | 73 | %28 |
Lif (g) | 3,1 | %12 |
Protein (g) | 9,5 | %19 |
Şeker (g) | 0 | %0 |
Tuz (g) | 0,1 | %2 |
Ek bilgi
Ağırlık | 10 kg |
---|---|
Boyutlar | 20 × 20 × 10 cm |