• Su absorbsiyonu yüksek olduğu için fazla ürün elde edilir; randımanı yüksektir.
  • Yoğrulma esnasında kolay kıvama gelir.
  • Yırtılma yapmadan kolay açılma sağlar.
  • Son üründe istenilen tat ve görünümü elde etmenize yardımcı olur.
  • Ürünlerde kısa sürede kuruma yapmaz; bayatlamayı geciktirir.

 

Net: 50 Kg
Ambalaj: POLİPROPİLEN ÇUVAL
İçindekiler:  Antioksidan, Buğday Unu

 

Kullanım alanı: Tüm fırın tiplerinde üretilecek pide ve pide ekmek çeşitleri, lahmacun ve kır pidesi çeşitlerinin imalatı için uygundur.
Kül Miktarı: Max % 0,65
Protein Miktarı : Min % 10,5
Rutubet Miktarı : Max % 14,5
Ambalaj Çeşitleri : 50 Kg

 

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 100 GR İÇİN 100 GR için RA*
Enerji (kcal/kj) 346/1448 %17
Yağ (g) 1,1 %2
Doymuş yağ (g) 0,3 %1
Karbonhidrat (g) 73 %28
Lif (g) 3,1 %12
Protein (g) 9,5 %19
Şeker (g) 0 %0
Tuz (g) 0,1 %2

Ek bilgi

Ağırlık 10 kg
Boyutlar 20 × 20 × 10 cm

Azim

Pidelik Un