- Su absorbsiyonu yüksek olduğu için fazla ürün elde edilir; randımanı yüksektir.
- Hamur iyi hacım alır, kolay bıçak açar.
- Son ürünün kabuk rengi ve gözenek yapısı iyidir.
- Ekmek tazeliğini uzun süre korur.
Net: | 25 Kg, 50 Kg |
Ambalaj: | Polipropilen Çuval |
İçindekiler: | Antioksidan, Buğday Unu |
Kullanım alanı: | Tüm somun ekmek çeşitlerinin imalatı için uygundur. |
Kül Miktarı: | Max % 0,70 |
Rutubet Miktarı: | Max % 14,5 |
Protein Miktarı : | Min % 10,5 |
Ambalaj Çeşitleri : | 50Kg, 25Kg |
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ | 100 GR İÇİN | 100 GR için RA* |
Enerji (kcal/kj) | 343/1434 | %17,2 |
Yağ (g) | 1,8 | %2,6 |
Doymuş yağ (g) | 0,6 | %3,1 |
Karbonhidrat (g) | 69 | %26,6 |
Lif (g) | 3,6 | %14,3 |
Protein (g) | 10,9 | %21,8 |
Şeker (g) | 1,3 | %1,4 |
Tuz (g) | 0,2 | %2,5 |
Ek bilgi
Ağırlık | 10 kg |
---|---|
Boyutlar | 20 × 15 × 10 cm |