•  Su absorbsiyonu yüksek olduğu için fazla ürün elde edilir; randımanı yüksektir.
  • Hamur iyi hacım alır, kolay bıçak açar.
  • Son ürünün kabuk rengi ve gözenek yapısı iyidir.
  • Ekmek tazeliğini uzun süre korur.

 

Net: 25 Kg, 50 Kg
Ambalaj: Polipropilen Çuval
İçindekiler:  Antioksidan, Buğday Unu

 

Kullanım alanı: Tüm somun ekmek çeşitlerinin imalatı için uygundur.
Kül Miktarı: Max % 0,70
Rutubet Miktarı: Max % 14,5
Protein Miktarı : Min % 10,5
Ambalaj Çeşitleri : 50Kg, 25Kg

 

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 100 GR İÇİN 100 GR için RA*
Enerji (kcal/kj) 343/1434 %17,2
Yağ (g) 1,8 %2,6
Doymuş yağ (g) 0,6 %3,1
Karbonhidrat (g) 69 %26,6
Lif (g) 3,6 %14,3
Protein (g) 10,9 %21,8
Şeker (g) 1,3 %1,4
Tuz (g) 0,2 %2,5

Ek bilgi

Ağırlık 10 kg
Boyutlar 20 × 15 × 10 cm

Azim

Ekmeklik Un