AZİM UN LAVAŞLIK
LAVAŞLIK / AZİM UN
Azim Lavaşlık Un’un karakteristik özellikleri şöyle sıralanabilir.
Yoğrulma süresini minimuma indirger, hamurun kolay kıvam almasını sağlar, açılma sırasında yırtılma yapmaz ve istenilen tabanı verir, kısa sürede pişer ve istenilen tat ve lezzeti verir, ve son olarak tazeliğini uzun süre korur.

ÜRÜN AÇIKLAMASI
Net: | 25 Kg, 50 Kg |
Ambalaj: | PP Çuval |
İçindekiler: | Antioksidan, Buğday Unu |
Kullanım alanı: | – Tüm lavaş çeşitleri imalatı için uygundur. |
Kül Miktarı: | Max % 0,55 |
Rutubet Miktarı: | Max % 14,5 |
Protein Miktarı : | Min % 11,5 |
Ambalaj Çeşitleri : | 25 Kg, 50 Kg |
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ | 100 GR İÇİN | 100 GR için RA* |
Enerji (kcal/kj) | 355/1481 | %17,7 |
Yağ (g) | 3,8 | %5,4 |
Doymuş yağ (g) | 0,9 | %4,3 |
Karbonhidrat (g) | 67,3 | %25,9 |
Lif (g) | 3 | %12,1 |
Protein (g) | 11,6 | %23,1 |
Şeker (g) | 1,4 | %1,2 |
Tuz (g) | 0,2 |



ÜRETİM VE LEZZET
Azim Un ile yapılan lavaşların tadının ve lezzetinin deneyimini yaşamak size özel hissettirecek.
Buğdayın en özelin sizlerin için topluyor ve özel hijyen koşulları sağlanmış üretim tesislerimizde sizler için hassas kalite anlayışımız ile el değmeden üretiyoruz.
Bizler üretim esnasında ve son kullanıcıya ulaşıncaya kadar her aşamada aynı heyecanı ve hassasiyeti taşıyoruz.
Şeflerimizin deneyimi ve hassas laboratuvar incelemelerimiz ile üretimin her anında lezzeti ve kaliteyi hedefliyoruz.


BİZE ULAŞIN
Fikirleriniz bizler için çok değerli.