Gıda Güvenlik Politikası

Sofralarınıza ulaşan unların lezzeti kadar kalitesi ve gıda güvenliğini de önemsiyoruz

Sağlığınızı Önemsiyoruz

Müşteri sağlığına ve memnuniyetine önem vererek kaliteli, helal ve güvenilir buğday unları üretimi gerçekleştirmekteyiz. Tüm çalışanlarımıza hijyen ve sanitasyon farkındalığı kazandırmak üzere özel eğitimler verilmektedir. Kalite yönetiminin ve mevzuatın gerektirdiği bütün koşullara uygunluk sağlamakla birlikte gıda güvenliği yönetim sistemini sürekli olarak optimize etmekteyiz.
eco-factory.png

5

Üretim tesisi ve ofis

professional.png

850

Personel

wheat-sack.png

1250

Günlük kırım kapasitesi (ton)

turkey.png

81

Ulaşılan il sayısı

Geçmişten günümüze Hikayemiz

1997

Azim'le Başlanan Yolculuk

Şirketimizin temelleri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Orhan İlhan tarafından bu tarihte cesaret ve kararlılıkla atıldı

2002

İlk Üretim Tesisimiz

İlk üretim tesisimiz şirket prensiplerimiz doğrultusunda Mardin'de temelleri atılarak yükseldi

2008

Adana Üretim Tesisimiz

2008 yılında Adana Organize Sanayi bölgesinde 3. üretim tesisimiz kurularak üretime başlandı

2018

Endüstri 4.0

Tarihler 2018'i gösterdiğinde tesislerimizin tamamında yüksek teknoloji entegre edilerek tam otomasyon sistemine geçiş yapıldı

ÖNE ÇIKANLAR

Bu kısımdaki başlık ve paragraflara göz atarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

cropped-image-of-man-examining-harvest-at-cereal-f-2022-02-02-03-59-39-utc-min-1.webp
HAKKIMIZDA
image00001-scaled.jpeg
VİZYONUMUZ
chef-or-baker-cooking-dough-at-bakery-2021-08-26-22-49-25-utc-min-2-scaled.webp
MİSYONUMUZ
4435063.jpg
KALİTE BELGELERİMİZ
close-up-view-of-test-tubes-with-reagents-and-whea-2021-09-03-11-17-40-utc-scaled.jpg
GIDA GÜVENLİK POLİTİKAMIZ
top-view-of-a-combine-harvester-harvesting-wheat-f-2021-12-15-23-41-05-utc-min-1-1.webp
İLETİŞİM