AZİM UN EKMEKLİK
EKMEKLİK UN
EKMEKLİK / AZİM UN
Ekmek yapımı buğday tohumunun toprağa ilk düştüğü anda başlayan ve bu başlangıç ile her adımı heyecan ve umut dolu olan bir süreç mahiyeti taşımakta olup geçtiği her aşamada başka bir değeri sembol ve temsil niteliği taşıyan hikayeler barındırıyor. Bizler bu serüveni zaanatkar ustalarımız ile bambaşka bir bütüne taşımanın ve bu bütünü gelecek nesillere aktarmanın heyecanının taşıyoruz.
Bu prensip ve duygular ile hazırlanan Azim Un Ekmeklik, ekmek yapım aşamasında sizlere çok farklı avantajlar sunuyor, bu avantajlardan bazıları ise:
- Su absorbsiyonu yüksek olduğu için fazla ürün elde edilir; randımanı yüksektir.
- Hamur iyi hacım alır, kolay bıçak açar.
- Son ürünün kabuk rengi ve gözenek yapısı iyidir.
- Ekmek tazeliğini uzun süre korur.

ÜRÜN AÇIKLAMASI
Net: | 25 Kg, 50 Kg |
Ambalaj: | Polipropilen Çuval |
İçindekiler: | Antioksidan, Buğday Unu |
Kullanım alanı: | Tüm somun ekmek çeşitlerinin imalatı için uygundur. |
Kül Miktarı: | Max % 0,70 |
Rutubet Miktarı: | Max % 14,5 |
Protein Miktarı : | Min % 10,5 |
Ambalaj Çeşitleri: | 50Kg, 25Kg |
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ | 100 GR İÇİN | 100 GR için RA* |
Enerji (kcal/kj) | 343/1434 | %17,2 |
Yağ (g) | 1,8 | %2,6 |
Doymuş yağ (g) | 0,6 | %3,1 |
Karbonhidrat (g) | 69 | %26,6 |
Lif (g) | 3,6 | %14,3 |
Protein (g) | 10,9 | %21,8 |
Şeker (g) | 1,3 | %1,4 |
Tuz (g) | 0,2 | %2,5 |

ÜRETİM VE LEZZET
Ekmek ilk çağlardan bu yana nu coğrafyada emek ve bereketin sembolü olmuştur.
Bu sembolü gelen her medeniyet ve toplum baş üstünde taşıyarak değer ve niteliğini her zaman bir basamak üste taşımıştır.
Bu topraklar ekmek parası için alın terini akıtan sayısız insan ve merhametli yürekleri bağrında yetiştirmiş ve taşımış kadim bir coğrafyadır.

ALIN TERİ İLE
EKMEĞİN VE EMEĞİN KIYMETİNİ BİLENLER İÇİN

BİZE ULAŞIN
Fikirleriniz bizler için çok değerli.