AZİM UN LÜKS ÖZEL Doğu Baklavalık
Doğu BAKLAVALIK / AZİM UN
Çünkü Azim Un lezzetini, kalitesini ve gücünü mezopotamya kültürünün bu topraklara bıraktığı eşsiz değeri olan emek kavramından alıyor. Bu kavram senelerdir üretimin her aşamasında hammademize ve ürettiğimiz Unlarımıza kalite katıyor.
Bu inanç ve adanmışlık ile yapılarak Azim Un ile açılan baklavalar yapım esnasında sizlere zorluk çıkarmak bir yana tam tersi oldukça fazla kolaylıklar sağlar.
Bunlardan bazılarını şu şekilde sıralamak mümkün olur.
Son üründe istenilen rengi ve görünümü verir. Yağını ve şerbetini iyi çeker. Ürün beklediğinde çökme yapmaz. Tazeliğini uzun süre korur. İstenilen gevrekliği, tat ve aromayı sağlar. Kolay açılabilme sağlar. Yırtılma yapmaz.
ÜRÜN AÇIKLAMASI
Net: | 25 Kg, 50 Kg |
Ambalaj: | Kraft, Bez Çuval, PP Çuval |
İçindekiler: | Antioksidan, Buğday Unu |
Kullanım alanı: | – Tüm baklava çeşitleri imalatı için uygundur. |
Kül Miktarı: | Max % 0,55 |
Rutubet Miktarı: | Max % 14,5 |
Protein Miktarı : | Min % 11,5 |
Ambalaj Çeşitleri : | 25 Kg, 50 Kg |
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ | 100 GR İÇİN | 100 GR için RA* |
Enerji (kcal/kj) | 355/1481 | %17,7 |
Yağ (g) | 3,8 | %5,4 |
Doymuş yağ (g) | 0,9 | %4,3 |
Karbonhidrat (g) | 67,3 | %25,9 |
Lif (g) | 3 | %12,1 |
Protein (g) | 11,6 | %23,1 |
Şeker (g) | 1,4 | %1,2 |
Tuz (g) | 0,2 |
ÜRETİM VE LEZZET
Azim Un ile yapılan baklavanın tadının ve lezzetinin deneyimini yaşamak size özel hissettirecek.
Buğdayın en özelin sizlerin için topluyor ve özel hijyen koşulları sağlanmış üretim tesislerimizde sizler için hassas kalite anlayışımız ile el değmeden üretiyoruz.
Bizler üretim esnasında ve son kullanıcıya ulaşıncaya kadar her aşamada aynı heyecanı ve hassasiyeti taşıyoruz.
Şeflerimizin deneyimi ve hassas laboratuvar incelemelerimiz ile üretimin her anında lezzeti ve kaliteyi hedefliyoruz.
BİZE ULAŞIN
Fikirleriniz bizler için çok değerli.